Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Édesburgonyás fekete babos pásztorpite​

Édesburgonyás fekete babos pásztorpite​ 

	    
              
Ismerd meg népszerű édesburgonyás fekete babos pásztorpite​ receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy az édesburgonyás fekete babos pásztorpite​ recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 145 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 1 darab vöröshagyma
  • 2 gerezd Fokhagyma
  • 0,5 evőkanál olívaolaj
  • 0,5 teáskanál füstölt pirospaprika
  • 1 evőkanál őrölt kömény​
  • 150 gramm felszeletelt gesztenyegomba
  • 400 gramm konzerv fekete teknősbab öblítve és szárítva
  • 400 gramm szárított vörös bab​
  • 400 gramm konzerv aprított paradicsom​
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • 1 darab Knorr zöldségleves alaplé​
  • 600 gramm édesburgonya

A szakács tippje: ​

  • 1 marék Tálalja kevés zöld zöldséggel

Elkészítés

  1. Tisztítsa meg és kockázza fel az édesburgonyát majd tegye fel sós vízbe főni. Körülbelül 25-30 percig fő. A puha édesburgonyát ha elkészült szűrje le és tegye félre.

  2. Közepes lángon olívaolajon pirítsa a hagymát és a fokhagymát, körülbelül 5 percig. A megpuhult hagymához adja hozzá a paprikát és a köményt, pirítsa együtt legalább 2-3 percig, mielőtt hozzáadja a gombát.

  3. Adja hozzá a konzervbabot és nagy lángon pirítsa további 5 percig. Ezután öntse az ételhez a konzervparadicsomot, a paradicsompürét, a lime levet, a feketeborsot és a Knorr zöldségleves alaplevet. Alaposan keverje át az egészet.

  4. A kihűlt édesburgonyát törje össze krumplinyomó segítségével.

  5. Az elkészült ragut kanalazza egy tűzálló edénybe, majd rétegezze rá az édesburgonyapürét. Végül tegye a pitét a sütőbe 20-25 percre, míg a burgonya a tetején ropogóssá nem válik.

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • PÁSZTORPITE
  • VEGETÁRIÁNUS
  • VEGÁN
  • RAKOTT ÉTELEK
  • PITÉK
  • ZÖLDSÉGEK
  • EURÓPAI
  • VEGETARIAN
  • VEGAN
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Füstölt oldalas káposztával 90 perc  recipe
    		
    			
                     

    Füstölt oldalas káposztával

    Knorr Logo
    • CookingTime60 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Zöldségleves pestóval - Soupe au pistou 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Zöldségleves pestóval - Soupe au pistou

    Knorr Logo
    • CookingTime30 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Tortilla tekercsek paprikával töltve 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Tortilla tekercsek paprikával töltve

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Saláta sült paprikával, olívával és feta sajttal 50 perc  recipe
    		
    			
                     

    Saláta sült paprikával, olívával és feta sajttal

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Saláta camemberttel és aszalt szilvával töltött csirkével 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Saláta camemberttel és aszalt szilvával töltött csirkével

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Grillezett steak saláta pirítóssal 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Grillezett steak saláta pirítóssal

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025