Ismerd meg népszerű zelleres kacsaszív kesudióval receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a zelleres kacsaszív kesudióval recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
35 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
4 dl víz
2 evőkanál olaj
200 gramm zellerszár
3 darab újhagyma
80 gramm kesudió
500 gramm kacsaszív
1 csomag Knorr Szecsuáni Csípős Csirke alap
Elkészítés
Tisztítsuk meg a kacsaszíveket, majd szeleteljük fel őket hosszában 3-4 felé. Mossuk meg a zellerszárakat és szeleteljük fel őket.
Egy serpenyőben forrósítsunk meg egy kevés olajat, majd dobjuk rá a kesudiókat és rövid idő alatt pirítsuk meg őket. Majd adjuk hozzá a szívszeleteket is. Pirítsuk tovább nagy lángon kb. 5 percig.
Ezután adjuk hozzá a zellerszeleteket is és pirítsuk együtt még 1-2 percig.
Ekkor öntsünk hozzá 4 dl vizet, majd adjuk hozzá a tasak tartalmát.Keverjük el és lassú, közepes lángon főzzük 6-8 percig.
Tálaljuk párolt rizzsel és egy kis frissen vágott újhagymával.
Elkészítés
Tisztítsuk meg a kacsaszíveket, majd szeleteljük fel őket hosszában 3-4 felé. Mossuk meg a zellerszárakat és szeleteljük fel őket.
Egy serpenyőben forrósítsunk meg egy kevés olajat, majd dobjuk rá a kesudiókat és rövid idő alatt pirítsuk meg őket. Majd adjuk hozzá a szívszeleteket is. Pirítsuk tovább nagy lángon kb. 5 percig.
Ezután adjuk hozzá a zellerszeleteket is és pirítsuk együtt még 1-2 percig.
Ekkor öntsünk hozzá 4 dl vizet, majd adjuk hozzá a tasak tartalmát.Keverjük el és lassú, közepes lángon főzzük 6-8 percig.
Tálaljuk párolt rizzsel és egy kis frissen vágott újhagymával.