Ismerd meg népszerű saláta grillezett csirkével és rebarbarával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a saláta grillezett csirkével és rebarbarával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
30 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
2 darab csirkemell filé
1 evőkanál KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Csípős csirke
1 csomag Knorr Zöldfűszeres Salátaöntet por
2 szál rebarbara
120 gramm saláta mix
150 gramm koktél paradicsom
3 evőkanál olíva olaj
3 evőkanál víz
darab olaj a sütéshez
Elkészítés
Szórjuk meg a csirkemellet Knorr-fűszerkeverékkel és pirítsuk meg forró olajon.
Vágjuk a megtisztított rebarbarát pár centis darabokra, majd tegyük ugyanabba a serpenyőbe. Pirítsuk egy percig, majd tegyük át egy keverőtálba.
Mossuk meg a leveleket, majd szárítsuk le. Vágjuk félbe a paradicsomokat és adjuk a rebarbarához. Készítsük el az öntetet a Knorr salátaöntet porból, olíva olajból és vízből. Keverjük a salátához.
Csíkozzuk fel a húst és adjuk a salátához. Tálaljuk.
Elkészítés
Szórjuk meg a csirkemellet Knorr-fűszerkeverékkel és pirítsuk meg forró olajon.
Vágjuk a megtisztított rebarbarát pár centis darabokra, majd tegyük ugyanabba a serpenyőbe. Pirítsuk egy percig, majd tegyük át egy keverőtálba.
Mossuk meg a leveleket, majd szárítsuk le. Vágjuk félbe a paradicsomokat és adjuk a rebarbarához. Készítsük el az öntetet a Knorr salátaöntet porból, olíva olajból és vízből. Keverjük a salátához.
Csíkozzuk fel a húst és adjuk a salátához. Tálaljuk.