Ismerd meg népszerű zöldséges indiai ragu babbal és bébi kukoricával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a zöldséges indiai ragu babbal és bébi kukoricával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
30 perc
2 fő
Könnyű
Hozzávalók
1 csomag Knorr Ázsiai joghurtos csirke alap
1 darab vöröshagyma
2 evőkanál növényi olaj
400 gramm vörösbab konzerv
250 gramm bébi kukorica
1 marék friss szójacsíra
1 pohár natúr joghurt
0 darab kis csokor koriander zöld
Elkészítés
Főzzük meg a rizst a csomagolásán leírtak szerint. Majd egy villával szedjük szét a szemeket. Ezalatt vágjuk finomra a hagymát, szűrjük le és öblítsük át a babot. Mossuk át a bébi kukoricát. Egy nagyobb serpenyőben pirítsuk meg a hagymát 2-3 perc alatt egy kis olajon.
Adjuk hozzá a Knorr-alapot és a vízzel simára kevert kis pohár joghurtot. Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot. Kevergetve főzzük 6-7 percig kis lángon. Ezután adjuk hozzá a babot és a bébi kukoricát. Forrósítsuk föl a mártással őket.
Tálaljuk a rizzsel és szórjuk meg mandulával, egy kis friss koriander levéllel és bab csírával.
Elkészítés
Főzzük meg a rizst a csomagolásán leírtak szerint. Majd egy villával szedjük szét a szemeket. Ezalatt vágjuk finomra a hagymát, szűrjük le és öblítsük át a babot. Mossuk át a bébi kukoricát. Egy nagyobb serpenyőben pirítsuk meg a hagymát 2-3 perc alatt egy kis olajon.
Adjuk hozzá a Knorr-alapot és a vízzel simára kevert kis pohár joghurtot. Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot. Kevergetve főzzük 6-7 percig kis lángon. Ezután adjuk hozzá a babot és a bébi kukoricát. Forrósítsuk föl a mártással őket.
Tálaljuk a rizzsel és szórjuk meg mandulával, egy kis friss koriander levéllel és bab csírával.