Ismerd meg népszerű tagliatelle bolognai szósszal és mozzarellával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a tagliatelle bolognai szósszal és mozzarellával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
30 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
400 gramm tagliatelle tészta
1 darab Knorr 100% Természetes Bolognai spagetti alap
400 gramm darált marhahús
1 darab darabolt paradicsom konzerv
1 darab mozzarella sajt
2 evőkanál frissen aprított bazsalikom levél
2 darab fokhagyma gerezd
1 evőkanál olíva olaj
Elkészítés
Főzzük meg a tésztát a csomagoláson leírtak szerint. Szűrjük le. Ezalatt tépkedjük kisebb darabokra a mozzarella sajtot. Aprítsuk finomra a fokhagymát és pirítsuk 1-2 percig forró olíva olajon. Adjuk hozzá a darált húst és pirítsuk míg kap egy enyhe barnás színt, kb. 5-7 percig.
Adjuk hozzá a paradicsom konzervet és a Knorr-tasak tartalmát. Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot és pároljuk 10 percig.
Keverjük össze a tésztát a szósszal. Tálaljuk a kis mozzarella darabokkal és bazsalikom levelekkel.
Elkészítés
Főzzük meg a tésztát a csomagoláson leírtak szerint. Szűrjük le. Ezalatt tépkedjük kisebb darabokra a mozzarella sajtot. Aprítsuk finomra a fokhagymát és pirítsuk 1-2 percig forró olíva olajon. Adjuk hozzá a darált húst és pirítsuk míg kap egy enyhe barnás színt, kb. 5-7 percig.
Adjuk hozzá a paradicsom konzervet és a Knorr-tasak tartalmát. Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot és pároljuk 10 percig.
Keverjük össze a tésztát a szósszal. Tálaljuk a kis mozzarella darabokkal és bazsalikom levelekkel.