Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus
        • Globus
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Sonkás-gombás palacsinta

Sonkás-gombás palacsinta 

	    
              
Ismerd meg népszerű sonkás-gombás palacsinta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a sonkás-gombás palacsinta recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 45 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 150 gramm sonka
  • 200 gramm gomba
  • 1 teáskanál Delikát ételízesítő
  • 1 darab hagyma
  • 3 evőkanál Rama Classic
  • 2 darab tojás
  • 120 gramm liszt
  • 250 milliliter tej
  • 10 milliliter napraforgó olaj

Elkészítés

  1. Egy botmixerrel keverjük össze a tejet a tojással, az olvasztott margarinnal, pici sóval és a liszttel.

  2. Olajon süssük meg a palacsintákat.

  3. Egy serpenyőben forró margarinon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát. Majd adjuk hozzá a vékony szeletekre vágott gombát. Ha már puha, adjuk hozzá a felcsíkozott sonkát. Pirítsuk pár percig, majd ízesítsük Delikáttal.

  4. Töltsük meg vele a palacsintákat és tekerjük föl őket. Sajttal megszórva és egy sütőtálban besütve is tálalhatjuk.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • HÚSOS PALACSINTA
  • PALACSINTÁK ÉS GOFRIK
  • HÚS
  • GOMBA
  • DISZNÓHÚS
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Frankfurti leves 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Frankfurti leves

    • CookingTime30 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Töltött káposzta 130 perc  recipe
    		
    			
                     

    Töltött káposzta

    • CookingTime100 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Sült hús (sertéssült) 90 perc  recipe
    		
    			
                     

    Sült hús

    • CookingTime60 perc

    • Servings 5

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025