Ismerd meg népszerű serpenyős sült csirkemell kéksajtos kéregben receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a serpenyős sült csirkemell kéksajtos kéregben recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
45 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
400 gramm csirkemell filé
1 darab Knorr Tyúkhúsleveskocka
3 evőkanál olíva olaj
5 szelet toast kenyér
0.25 pohár dióbél
100 gramm kékpenészes sajt
1 darab hagyma
100 gramm margarin
1 evőkanál provanszi fűszerkeverék
Elkészítés
Keverjük ki a szétnyomkodott Knorr-kockát 3 evőkanál olajjal. Majd jól dörzsöljük be vele a csirkemelleket. Ezután süssük meg forró serpenyőben 7-8 perc alatt.
Közben készítsük el a bundát. Margarinon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a fűszereket, kockákra vágott kenyeret, az összevágott dióbelet és a szétmorzsolt sajtot. Keverjük össze alaposan.
Tegyük a csirkemellre, majd fordítsuk meg és süssük rá, hogy jó ropogós kéreg legyen belőle. Rásüthetjük sütőben is.
Elkészítés
Keverjük ki a szétnyomkodott Knorr-kockát 3 evőkanál olajjal. Majd jól dörzsöljük be vele a csirkemelleket. Ezután süssük meg forró serpenyőben 7-8 perc alatt.
Közben készítsük el a bundát. Margarinon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a fűszereket, kockákra vágott kenyeret, az összevágott dióbelet és a szétmorzsolt sajtot. Keverjük össze alaposan.
Tegyük a csirkemellre, majd fordítsuk meg és süssük rá, hogy jó ropogós kéreg legyen belőle. Rásüthetjük sütőben is.