Ismerd meg népszerű sajtos palacsinta paradicsomszószban sütve receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a sajtos palacsinta paradicsomszószban sütve recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
45 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
400 gramm konzerv paradicsom
1 csomag Knorr Bolognai spagetti alap
1 darab hagyma
60 gramm mozzarella sajt
3 darab tojássárgája
60 gramm Emmentáli sajt
0.5 pohár víz
palacsinta tészta
400 milliliter tej vagy víz
150 gramm liszt
2 darab tojás
Elkészítés
Vágjuk finomra a hagymát és pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá a darabolt paradicsomot a lével együtt. Majd szórjuk rá a Knorr Fixet és egy fél pohár vizet. Keverjük össze majd főzzük, míg szépen besűrűsödik.
Keverjük össze a palacsinta tészta összetevőit. Majd süssünk belőlük vékony palacsintákat.
A kis kockákra vágott, vagy lereszelt sajtokat keverjük össze a tojássárgájával.
Töltsük meg a palacsintákat a sajttal, majd tekerjük fel őket. Majd tegyük őket egy sütőtálba.
Öntsük le a palacsintákat a paradicsomszósszal, majd tegyük őket 200 ° C-ra előmelegített sütőbe. Mielőtt betesszük a sütőbe, megszórhatjuk reszelt parmezán sajttal.
Elkészítés
Vágjuk finomra a hagymát és pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá a darabolt paradicsomot a lével együtt. Majd szórjuk rá a Knorr Fixet és egy fél pohár vizet. Keverjük össze majd főzzük, míg szépen besűrűsödik.
Keverjük össze a palacsinta tészta összetevőit. Majd süssünk belőlük vékony palacsintákat.
A kis kockákra vágott, vagy lereszelt sajtokat keverjük össze a tojássárgájával.
Töltsük meg a palacsintákat a sajttal, majd tekerjük fel őket. Majd tegyük őket egy sütőtálba.
Öntsük le a palacsintákat a paradicsomszósszal, majd tegyük őket 200 ° C-ra előmelegített sütőbe. Mielőtt betesszük a sütőbe, megszórhatjuk reszelt parmezán sajttal.