Mosd meg a cukkínit, szárítsd meg majd vágd fel kb. 1-2 vastag szeletekre.
Keverd el a lisztet 50 ml vízzel. Mártsd a cukkíni szeleteket a lisztes-vizes keverékbe, majd forgasd bele a Knorr Ropogós panírbunda Paprikás-fűszeres keverékbe.
Melegítsd fel az olajat, majd süsd a bepanírozott cukkíni szeleteket míg arany barnák nem lesznek.
Készítsd el a szószt. A natúr görög joghurtba keverd bele a két evőkanál Hellmann’s majonézt és az összetört fokhagymát. Ízlés szerint sózd és borsozd.
csoportosított
Mosd meg a cukkínit, szárítsd meg majd vágd fel kb. 1-2 vastag szeletekre.
Keverd el a lisztet 50 ml vízzel. Mártsd a cukkíni szeleteket a lisztes-vizes keverékbe, majd forgasd bele a Knorr Ropogós panírbunda Paprikás-fűszeres keverékbe.
Melegítsd fel az olajat, majd süsd a bepanírozott cukkíni szeleteket míg arany barnák nem lesznek.
Készítsd el a szószt. A natúr görög joghurtba keverd bele a két evőkanál Hellmann’s majonézt és az összetört fokhagymát. Ízlés szerint sózd és borsozd.