Ebben a paradicsomos-chilis Mac’n Cheese receptben a krémes sajtos tészta tüzes chili paprikával és friss paradicsommal találkozik.
20 perc
4 fő
Könnyű
csoportosított
150 gramm kis könyök alakú tészta
1 csomag Fix Mac'n Cheese
200 milliliter tej
50 gramm vaj
300 gramm kockára vágott paradicsom
100 gramm vöröshagyma felkockázva
1 teáskanál chili pehely
0.5 teáskanál Provance-i fűszerkeverék
100 gramm reszelt cheddar
3 kanál olaj
1 csokor petrezselyem
csoportosított
A tésztát a gyártó utasítása szerint főzzük ki, al dente legyen.
Ezzel egyidőben serpenyőben, felhevített olívaolajon megpirítjuk a hagymát és a paradicsomot - addig pirítjuk, amíg a massza száraz lesz, végül hozzáadjuk a chili pelyhet és a fűszernövényeket.
Keverjük össze a lecsepegtetett forró tésztát a vajjal, öntsük fel Knorr Mac'n Cheese fix-szel elkevert tejjel. Mindent összekeverünk és felforraljuk. Amikor a szósz besűrűsödött, hozzáadjuk a serpenyőben lévő paradicsomot és a sajtot.
Az egészet alaposan keverjük össze. A tésztát tányérokra tesszük és megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel. Jó étvágyat!
csoportosított
A tésztát a gyártó utasítása szerint főzzük ki, al dente legyen.
Ezzel egyidőben serpenyőben, felhevített olívaolajon megpirítjuk a hagymát és a paradicsomot - addig pirítjuk, amíg a massza száraz lesz, végül hozzáadjuk a chili pelyhet és a fűszernövényeket.
Keverjük össze a lecsepegtetett forró tésztát a vajjal, öntsük fel Knorr Mac'n Cheese fix-szel elkevert tejjel. Mindent összekeverünk és felforraljuk. Amikor a szósz besűrűsödött, hozzáadjuk a serpenyőben lévő paradicsomot és a sajtot.
Az egészet alaposan keverjük össze. A tésztát tányérokra tesszük és megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel. Jó étvágyat!