Ismerd meg népszerű őszi sült zöldségek hollandi mártással receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy az őszi sült zöldségek hollandi mártással recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Adjunk friss zöldfűszereket, pl. petrezselyemzöldet, metélőhagymát a szószhoz. A gombát ne vágjuk össze, ha elég kicsik.
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Hámozzuk meg a krumplit , az édesburgonyát és a sütőtököt, majd kockázzuk fel őket. Vágjuk fel a hagymát. Locsoljuk le őket olíva olajjal. Ízesítsük egy kis sóval és frissen őrölt fekete borssal. Süssük meg a sütőben kb. 35 perc alatt őket.
Ezalatt negyedeljük fel a gombát. Pirítsuk meg olíva olajon 7-8 perc alatt. Szórjuk meg petrezselyem zölddel, ízesítsük sóval, borssal, citromlével. Szűrjük le és öblítsük le a csemege kukoricát. Keverjük össze a zöldségeket.
Készítsük el a Knorr Hollandi mártást a csomagoláson leírtak szerint. Locsoljuk le vele a kész zöldségeket tálalás előtt.