Ismerd meg népszerű minestrone receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a minestrone recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
40 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
1 darab hagyma
1 darab sárgarépa
1 darab közepes cukkini
2 darab közepes krumpli
1 darab zellerszár
1 darab közepes paradicsom
100 gramm zöldbab
100 gramm borlotti bab
100 gramm zöldborsó
1 marék spenótlevél
1 darab Knorr Zöldségleveskocka
darab frissen őrölt feketebors
Elkészítés
Vágjuk finomra a hagymát és kockázzuk fel az összes zöldséget. Szűrjük le a konzerv borlotti babot. Egy lábosban pirítsuk meg a hagymát 5 perc alatt 1 ek margarinon míg puha és illatos nem lesz. A spenót és a borsó kivételével adjuk hozzá a zöldségeket.
Pároljuk 3-4 percig közepes lángon. Öntsük fel 1 liter vízzel és adjuk hozzá a leveskockákat. Hozzuk forrásba, majd kis lángon főzzük 20 percig fedő nélkül.
Adjuk hozzá a spenótot és a borsót, főzzük további 5 percig. Tálaláskor szórjuk meg egy kis fekete borssal, petrezselyem zölddel. Tálaljuk ropogós héjú fehér kenyérrel.
Elkészítés
Vágjuk finomra a hagymát és kockázzuk fel az összes zöldséget. Szűrjük le a konzerv borlotti babot. Egy lábosban pirítsuk meg a hagymát 5 perc alatt 1 ek margarinon míg puha és illatos nem lesz. A spenót és a borsó kivételével adjuk hozzá a zöldségeket.
Pároljuk 3-4 percig közepes lángon. Öntsük fel 1 liter vízzel és adjuk hozzá a leveskockákat. Hozzuk forrásba, majd kis lángon főzzük 20 percig fedő nélkül.
Adjuk hozzá a spenótot és a borsót, főzzük további 5 percig. Tálaláskor szórjuk meg egy kis fekete borssal, petrezselyem zölddel. Tálaljuk ropogós héjú fehér kenyérrel.