Ismerd meg népszerű Mangós-spenótos-kókuszos curry receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a Mangós-spenótos-kókuszos curry recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
55 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
3 darab újhagyma
2-3 evőkanál thai piros curry paszta
400 milliliter kókusztej
1 darab Knorr Zöldséges Házias levesalap
1 evőkanál szójaszósz
600 gramm édesburgonya
500 gramm spenótlevél
1 darab lime lé
300 gramm mangó
300 gramm barna rizs
Elkészítés
Egy wokot vagy egy nagy serpenyőt forrósítsunk fel egy kevés olajjal, és az apróra vágott újhagymát pirítsuk egy pár percig. Adjuk hozzá a curry pasztát.
Öntsük hozzá a kúkusz tejet, és adjuk hozzá a Knorr Zöldséges Házias levesalapot, amelyet előzőleg 400 ml vízben elkevertünk. Adjuk hozzá a szójaszószt, és forraljuk fel.
Adjuk hozzá a karikára vágott édesburgonyát, és lassú tűzön főzzük körülbelül 15 percig, amíg puha nem lesz. Adjuk hozzá a spenótot, és végül a lime levét, a kockára vágott mangót, majd főzzük addig, amíg a spenót meg nem puhul.
Főzzük meg a barna rizst, és az elkészült curryvel tálaljuk. ízlés szerint friss korianderrel is megszórhatjuk.
Elkészítés
Egy wokot vagy egy nagy serpenyőt forrósítsunk fel egy kevés olajjal, és az apróra vágott újhagymát pirítsuk egy pár percig. Adjuk hozzá a curry pasztát.
Öntsük hozzá a kúkusz tejet, és adjuk hozzá a Knorr Zöldséges Házias levesalapot, amelyet előzőleg 400 ml vízben elkevertünk. Adjuk hozzá a szójaszószt, és forraljuk fel.
Adjuk hozzá a karikára vágott édesburgonyát, és lassú tűzön főzzük körülbelül 15 percig, amíg puha nem lesz. Adjuk hozzá a spenótot, és végül a lime levét, a kockára vágott mangót, majd főzzük addig, amíg a spenót meg nem puhul.
Főzzük meg a barna rizst, és az elkészült curryvel tálaljuk. ízlés szerint friss korianderrel is megszórhatjuk.