Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Leveles tésztába töltött vagdalt libamájjal

Leveles tésztába töltött vagdalt libamájjal 

	    
              
Ismerd meg népszerű leveles tésztába töltött vagdalt libamájjal receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a leveles tésztába töltött vagdalt libamájjal recept segítségével te legyél a konyha sztárja 
  • 45 perc
  • 6 fő
  • Közepes 

Hozzávalók

  • 2 darab vöröshagyma
  • 4 darab tojás
  • 4 dl tej
  • 4 darab fokhagymagerezd
  • 1 evőkanál zsír
  • 60 dekagramm leveles tészta
  • 4 darab zsemle
  • 1 darab tojásfehérje
  • 1 evőkanál Knorr Fasírt Fűszervarázs
  • 30 dekagramm hízott libamáj
  • 60 dekagramm darált sertés és borjúhús vegyesen

Elkészítés

  1. A zsemléket a tejben megáztatjuk, majd kifacsarjuk. A megtisztított vöröshagymát apró kockára vágjuk a zsíron megpirítjuk, hozzáadjuk a szétzúzott fokhagymát. A darált húst egy tálba tesszük, hozzáadjuk a megpirított hagymákat, az áztatott zsemlét, a tojásokat és a fasírt fűszerkeveréket. Sóval és borssal ízlés szerint ízesítjük és jól összedolgozzuk. A leveles tésztákat kinyújtjuk és a húsos masszát három részre osztva rákenjük úgy hogy a legszélére nem teszünk. A hízott libamájat hosszában a húsos tészta közepére rakjuk.

  2. A tészta széleit megkenjük a villával felvert tojásfehérjével, és egymásra illesztjük a tészta széleket, úgy hogy közben rudat formálunk belőle. Ezt a másik kettő tésztával is megismételjük. Rama margarinnal kikent sütőedénybe helyezzük őket

  3. 180 C fokos előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.

Hasonló szűrők

  • KÖZEPES
  • EBÉD
  • VACSORA
  • LIBAMÁJ
  • HÚS
  • LIBA
  • TEJ
  • TOJÁS
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Spárga omlett sajtos hollandi mártással 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Spárga omlett sajtos hollandi mártással

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 2

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Szalámis, burgonyás tortilla 40 perc  recipe
    		
    			
                     

    Szalámis, burgonyás tortilla

    Knorr Logo
    • CookingTime25 perc

    • Servings 2

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Hamburger tükörtojással és pirított gombával 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Szaftos hamburger tükörtojással

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Tiroler gröstl (Tiroli grösztli) 35 perc  recipe
    		
    			
                     

    Tiroler gröstl (Tiroli grösztli)

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Quinoás tojássaláta 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Quinoás tojássaláta

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Mexikói rántotta​ 25 perc  recipe
    		
    			
                     

    Mexikói rántotta​

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025