Ismerd meg népszerű kocsonya savanyú uborkával és majonézzel receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kocsonya savanyú uborkával és majonézzel recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
40 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
1 darab babérlevél
3 darab Knorr Zöldségleveskocka
2 darab első csülök
2 darab hagyma
2 evőkanál ecet
1 csipetnyi őrölt fekete bors
2 darab kovászos uborka
Elkészítés
Vágjuk negyedekre a hagymát. Öntsünk 2 liter vizet a körmökre, tegyük hozzá a hagymát és a Knorr zöldségleves-kockákat. Főzzük puhára.
Vegyük ki a körmöt és csontozzuk ki. Vágjuk fel az uborkával együtt kis darabokra. Osszuk szét kis salátás tálkákba.
Zsírozzuk le a levet és a zsírt öntsük le ecettel.
A húsra tegyük a zsiradékot és 500 ml főzőlevet.
Hűtsük ki, majd tegyük hűtőszekrénybe, amíg megdermed. Tálaljuk majonézzel és kenyérrel.
Elkészítés
Vágjuk negyedekre a hagymát. Öntsünk 2 liter vizet a körmökre, tegyük hozzá a hagymát és a Knorr zöldségleves-kockákat. Főzzük puhára.
Vegyük ki a körmöt és csontozzuk ki. Vágjuk fel az uborkával együtt kis darabokra. Osszuk szét kis salátás tálkákba.
Zsírozzuk le a levet és a zsírt öntsük le ecettel.
A húsra tegyük a zsiradékot és 500 ml főzőlevet.
Hűtsük ki, majd tegyük hűtőszekrénybe, amíg megdermed. Tálaljuk majonézzel és kenyérrel.