Ezzel a mennyeien finom sült tarjával mindenkit le fogsz venni a lábáról!
35 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
70 dekagramm tarja csont nélkül
0 darab friss kakukkfű ág
100 milliliter tej
2 evőkanál sertészsír
1 csomag Knorr 100% Természetes Páckeverék 35g Fokhagymás
Elkészítés
70 dkg csont nélküli tarját vágjunk kb. 1-1.5 cm vastag szeletekre.
1 tasak Knorr Fokhagymás Fűszerkeveréket keverjünk el 1 dl olajban.
A hússzeletek kenjük be a páccal, tegyük egy tálba, a hússzeletek közé tegyünk egy-egy friss kakukkfű ágacskát, öntsük rá a maradék pácot és 1 dl tejet. Tegyük a hűtőbe egy éjszakára.
A hússzeleteket vegyük ki a pácból, papírtörlővel törölgessük szárazra, a kakukkfű ágacskákat is tegyük papírtörlőre, lecsöpögni.
A hússzeletek enyhén klopfoljuk, majd 2 ek forró sertészsírban, közepes lángon, kb. 3 percenként átfordítva, 9-12 perc alatt süssük készre.
Az utolsó 1 percre dobjuk hozzá a lecsöpögtetett kakukkfű ágacskákat. Kínáljuk hagymás, pirított tört burgonyával.
Elkészítés
70 dkg csont nélküli tarját vágjunk kb. 1-1.5 cm vastag szeletekre.
1 tasak Knorr Fokhagymás Fűszerkeveréket keverjünk el 1 dl olajban.
A hússzeletek kenjük be a páccal, tegyük egy tálba, a hússzeletek közé tegyünk egy-egy friss kakukkfű ágacskát, öntsük rá a maradék pácot és 1 dl tejet. Tegyük a hűtőbe egy éjszakára.
A hússzeleteket vegyük ki a pácból, papírtörlővel törölgessük szárazra, a kakukkfű ágacskákat is tegyük papírtörlőre, lecsöpögni.
A hússzeletek enyhén klopfoljuk, majd 2 ek forró sertészsírban, közepes lángon, kb. 3 percenként átfordítva, 9-12 perc alatt süssük készre.
Az utolsó 1 percre dobjuk hozzá a lecsöpögtetett kakukkfű ágacskákat. Kínáljuk hagymás, pirított tört burgonyával.