Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Halászlé

Halászlé 

	    
              
Ismerd meg népszerű halászlé receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a halászlé recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 0 perc
  • 6 fő
  • Közepes 

Hozzávalók

  • 2 darab paradicsom
  • 3 darab vöröshagyma
  • 1 darab burgonya
  • 1 evőkanál Delikát ételízesítő
  • 2 evőkanál só
  • 1 darab Knorr Fokhagymás Ízbomba
  • 1 darab zöldpaprika
  • 4 evőkanál pirospaprika
  • 2 kilogramm ponty
  • 2 darab Knorr Halászlékocka
  • 1 teáskanál őrölt bors
  • 2 evőkanál piros arany
  • 60 dekagramm kárász
  • 6 darab törpe harcsa

Elkészítés

  1. A halakat megpucoljuk és jól megmossuk. A pontyot felszeleteljük, megsózzuk és félre tesszük. A ponty fejét, farkát, az apró halakat, a hagymát feldaraboljuk és felrakjuk főzni 4 liter vízben. Addig főzzük, amíg a halhús le nem esik a csontjáról.

  2. Átszűrjük, a halakat összeturmixoljuk és visszaöntjük a lébe. Jól összeforraljuk, lassan rászórjuk a paprikát, beletesszük a halászlé kockát, fokhagymás ízbombát, még forraljuk és belerakjuk a besózott halszeleteket. Ha kell, utólag még fűszerezzük. Forrástól számított 15 perc alatt készre főzzük a halászlét

Hasonló szűrők

  • KÖZEPES
  • EBÉD
  • VACSORA
  • HALÁSZLÉ
  • LEVES
  • HAL
  • MAGYAR
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Grillezett fogas saláta 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Grillezett fogas saláta

    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Dorozsmai Molnár ponty 40 perc  recipe
    		
    			
                     

    Dorozsmai Molnár ponty

    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Halas egytál krumplival és hollandi mártással 55 perc  recipe
    		
    			
                     

    Halas egytál krumplival és hollandi mártással

    • CookingTime40 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Halfonat paradicsom salsával 40 perc  recipe
    		
    			
                     

    Halfonat paradicsom salsával

    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025