Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus - Mocskosul finom
        • Globus - Mocskosul finom
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Grillezz!
  • Cikkek
Regisztráció

Fűszeres pirított hagymával töltött grillezett kolbászok

Fűszeres pirított hagymával töltött grillezett kolbászok 

	    
              
Ismerd meg népszerű fűszeres pirított hagymával töltött grillezett kolbászok receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a fűszeres pirított hagymával töltött grillezett kolbászok recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 40 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 600 gramm grillkolbász (lehetőleg füstölt)
  • 0 darab Hellmann's Chilis szósz
  • 1 evőkanál Knorr Grill Fűszerkeverék
  • 2 darab Hagyma
  • 50 gramm parmezán
  • 50 gramm zsemlemorzsa
  • 3 evőkanál Olaj
  • 1 evőkanál szárított majoránna

Elkészítés

  1. 1

    Vágjunk hosszában a kolbászokba egy rést, hogy majd beleférjen a töltelék.

  2. 2

    A hagymát vágjuk félbe, majd szeleteljük föl. Pirítsuk meg az olajon. Fűszerezzük a grill fűszerrel és a majorannával. Majd tegyük félre hűlni. Majd tömjük a résekbe és szórjuk meg parmezánnal és zsemlemorzsával.

  3. 3

    Grillezzük meg a kolbászokat alumínium tálcán közepes lángon kb. 30 perc alatt időnként megforgatva. Tálaljuk Hellmann's chilis szósszal.

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • GRILL
  • GRILL RECEPTEK
  • SERTÉS
  • KOLBÁSZ
  • SÜLT FINOMSÁGOK
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

slide 1 to 3 of 3
  • Caldo verde 35 perc  recipe
    		
    			
                     

    Caldo verde

    Knorr Logo
    • CookingTime25 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Szalámis, burgonyás tortilla 40 perc  recipe
    		
    			
                     

    Szalámis, burgonyás tortilla

    Knorr Logo
    • CookingTime25 perc

    • Servings 2

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Klasszikus Mac'n Cheese chorizoval 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Klasszikus Mac'n Cheese chorizoval

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025