Próbáld ki Knorr Ropogós panírbunda fokhagymás-fűszeres keverékkel is!
35 perc
4 fő
Könnyű
csoportosított
500 g darált marha hús
1 csomag Knorr Szaftos fasírt keverék
120 ml víz
1 db cukkini
1 db paprika
30 g morzsa
50 ml olaj
csoportosított
Kockázd fel a cukkinit és a parikát.
Egy tálba öntsd bele a Knorr Szaftos fasírt keveréket és alaposan keverd össze 120 ml forróvízzel, majd pihentesd 5 percig.
Az 5 perc letelte után add a keverékhez a darálthúst és a felkockázott zöldségeket, majd jó alaposan keverd össze a masszát.
A keveréket oszd kisebb adagokra (kb. 100g) és formázz belőle fasírtgolyókat.
Tégy egy tálba 30 g morzsát és a fasírtokat forgasd bele egyenletesen.
Forrósítsd fel az olajat, majd süssd a fasírok minden oldalát 5-5 percig. Ezután tedd a fasírtokat sütőpapírral bélelt tepsibe és süssd további 5 percig 180 fokon, míg aranybarnák lesznek.
csoportosított
Kockázd fel a cukkinit és a parikát.
Egy tálba öntsd bele a Knorr Szaftos fasírt keveréket és alaposan keverd össze 120 ml forróvízzel, majd pihentesd 5 percig.
Az 5 perc letelte után add a keverékhez a darálthúst és a felkockázott zöldségeket, majd jó alaposan keverd össze a masszát.
A keveréket oszd kisebb adagokra (kb. 100g) és formázz belőle fasírtgolyókat.
Tégy egy tálba 30 g morzsát és a fasírtokat forgasd bele egyenletesen.
Forrósítsd fel az olajat, majd süssd a fasírok minden oldalát 5-5 percig. Ezután tedd a fasírtokat sütőpapírral bélelt tepsibe és süssd további 5 percig 180 fokon, míg aranybarnák lesznek.