Grillezett bélszín steak sonkával, fügével kecskesajttal és zöldbors mártással
Ismerd meg népszerű grillezett bélszín steak sonkával, fügével kecskesajttal és zöldbors mártással receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a grillezett bélszín steak sonkával, fügével kecskesajttal és zöldbors mártással recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
40Perc
Közepes
Hozzávalók
- 600 gramm bélszín
- 2 evőkanál Knorr 100% Természetes Páckeverék 35g Fokhagymás
- 4 evőkanál Hellmann's Real majonéz
- 8 szelet Pármai sonka vagy Serrano sonka
- 1 evőkanál zöldbors
- 2 darab füge
- 100 gramm kecskesajt
- 3 evőkanál olíva olaj
Elkészítési mód
- Hártyázzuk le a húst, majd vágjunk szép vastag szeleteket belőle.
- Egy tálban keverjük össze a Knorr fűszerkeveréket az olíva olajjal. Majd jól dörzsöljük be vele a húst és tegyük félre legalább 30 percre.
- Ezután tekerjünk be minden szelet húst sonkába. Majd grillezzük meg mindkét oldalát 3-3 percig.
- 1-2 perccel a sütés befejezése előtt tegyünk egy-egy darab fügét és kecskesajtot a húsok tetejére. Csöpögtessük le a zöldborsot, majd keverjük össze a majonézzel. Tálaláskor kanalazzuk rá a steakek tetejére. Kínáljunk még hozzá zöld salátát és fóliás krumplit.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet