Ismerd meg népszerű pikáns hátszíntekercsek receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a pikáns hátszíntekercsek recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
60 perc
6 fő
Közepes
Hozzávalók
600 gramm hátszín
200 gramm füstölt húsos szalonna
1 darab Knorr Házias Marhahús Levesalap
2 darab Hagyma
2 darab savanyú uborka
2 evőkanál mustár
3 evőkanál Liszt
2 evőkanál paradicsom sűrítmény
1 evőkanál morzsolt majoranna
1 darab babérlevél
Elkészítés
A húst vágjuk 6 szeletre, majd klopfoljuk ki. Kenjük meg őket mustárral és szórjuk meg majorannával.
A szalonnát, uborkát és hagymát vágjuk vékony csíkokra, majd helyezzük őket a hússzeletekre. Tekerjük fel őket szorosan és fogjuk össze fogpiszkálóval.
Szórjuk meg enyhén liszttel a tekercseket, majd pirítsuk meg őket egy serpenyőben egy kis olajon.
Tegyük át őket egy lábosba, majd adjuk hozzá a paradicsom sűrítményt, a babérlevelet, fél liter forró vizet, majd a húsleves alapot.
Hozzuk forrásba, fedjük le, majd pároljuk 15 percig. Tálaljuk kedvenc köretünkkel.
Elkészítés
A húst vágjuk 6 szeletre, majd klopfoljuk ki. Kenjük meg őket mustárral és szórjuk meg majorannával.
A szalonnát, uborkát és hagymát vágjuk vékony csíkokra, majd helyezzük őket a hússzeletekre. Tekerjük fel őket szorosan és fogjuk össze fogpiszkálóval.
Szórjuk meg enyhén liszttel a tekercseket, majd pirítsuk meg őket egy serpenyőben egy kis olajon.
Tegyük át őket egy lábosba, majd adjuk hozzá a paradicsom sűrítményt, a babérlevelet, fél liter forró vizet, majd a húsleves alapot.
Hozzuk forrásba, fedjük le, majd pároljuk 15 percig. Tálaljuk kedvenc köretünkkel.