Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus
        • Globus
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Szójás, gyömbéres pác halakhoz

Szójás, gyömbéres pác halakhoz 

	    
              
Ismerd meg népszerű szójás, gyömbéres pác halakhoz receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a szójás, gyömbéres pác halakhoz recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 10 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

600 g halhoz

  • 1 evőkanál Globus Mustár
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 1 darab gyömbér (3 cm)
  • 1 evőkanál halszósz
  • 50 milliliter napraforgó olaj
  • 1 evőkanál szezámolaj
  • 2 darab fokhagymagerezd
  • 12 gramm só

Elkészítés

  1. A megmosott (nem szükséges meghámozni) gyömbért szeleteljük fel, a fokhagymát zúzzuk össze.

  2. Keverjük a mustárhoz az olajokat, szószokat, gyömbért, fokhagymát.

  3. Kenjük be vele a halszeleteket. Fóliával lefedve 1 órán keresztül pácoljuk a hűtőben.

  4. Sütés előtt halszeletek felületéről húzzuk le ujjainkkal a pácot, sózzuk, burgonyakeményítőbe forgatva, félbő olajban süssük készre.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • PÁC
  • SZÓSZ
  • PÁCOLT
  • ZÖLDSÉGEK
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Saláta fetával, baconnel és avokádóval 25 perc  recipe
    		
    			
                     

    Saláta fetával, baconnel és avokádóval

    Globus Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Saláta avokádóval és surimivel 15 perc  recipe
    		
    			
                     

    Saláta avokádóval és surimivel

    Globus Logo
    • CookingTime0 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Friss zöldségrudak túrós majonézes mártogatóssal 20 perc  recipe
    		
    			
                     

    Friss zöldségrudak túrós majonézes mártogatóssal

    Globus Logo
    • CookingTime0 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Curry-s, sütőtökös mártogatós 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Curry-s, sütőtökös mártogatós

    Globus Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Jalapeno-s, avokádós majonéz dip 10 perc  recipe
    		
    			
                     

    Jalapeno-s, avokádós majonéz dip

    Globus Logo
    • CookingTime0 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Mascarponés, ketchupos mártogatós 5 perc  recipe
    		
    			
                     

    Mascarponés, ketchupos mártogatós

    Globus Logo
    • CookingTime0 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025