Ismerd meg népszerű steak pác majonézzel és osztriga szósszal receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a steak pác majonézzel és osztriga szósszal recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
10 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
50 milliliter olívaolaj
2 evőkanál osztrigaszósz
2 evőkanál Globus Majonéz
2 darab rozmaringág
2 darab kakukkfű ág
Elkészítés
Keverjük össze a majonézt az osztrigaszósszal, olajjal.
Kenjük be vele a marhahús szeleteket alaposan. Helyezzük közéjük a fűszer ágakat.
Hagyjuk lefóliázva állni a pácban - szobahőmérsékleten – 2-2.5 órát.
Elkészítés
Keverjük össze a majonézt az osztrigaszósszal, olajjal.
Kenjük be vele a marhahús szeleteket alaposan. Helyezzük közéjük a fűszer ágakat.
Hagyjuk lefóliázva állni a pácban - szobahőmérsékleten – 2-2.5 órát.
Sütés előtt távolítsuk el a fűszerágakat.