Ismerd meg népszerű steak pác mézzel, zöldfűszerekkel receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a steak pác mézzel, zöldfűszerekkel recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
5 perc
4 fő
Könnyű
600-800 g húshoz
50 milliliter olívaolaj
2 evőkanál Globus Majonéz
1 evőkanál méz
2 darab babérlevél
2 darab kakukkfű ág
2 darab zúzott gerezd fokhagyma
Elkészítés
Keverjük össze a majonézt a mézzel, olajjal.
Kenjük be vele alaposan a marhahús szeleteket, és helyezzük közéjük a zöldfűszereket és a zúzott fokhagymát.
Hagyjuk lefóliázva állni a pácban - szobahőmérsékleten – 2-2.5 órát.
Sütés előtt távolítsuk el róla a zöldfűszereket és a fokhagymát és sózzuk meg a húst.
Elkészítés
Keverjük össze a majonézt a mézzel, olajjal.
Kenjük be vele alaposan a marhahús szeleteket, és helyezzük közéjük a zöldfűszereket és a zúzott fokhagymát.
Hagyjuk lefóliázva állni a pácban - szobahőmérsékleten – 2-2.5 órát.
Sütés előtt távolítsuk el róla a zöldfűszereket és a fokhagymát és sózzuk meg a húst.