Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus
        • Globus
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Rablópalacsinta - 2. verzió

Rablópalacsinta - 2. verzió 

	    
              
Ismerd meg népszerű rablópalacsinta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a rablópalacsinta recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 50 perc
  • 4 fő
  • Közepes 

Hozzávalók

  • 1 teáskanál fekete bors
  • 200 milliliter tejföl
  • 1 evőkanál majoránna
  • 1 darab tojás
  • 3 darab babérlevél
  • 1 evőkanál édes paprika
  • 2 evőkanál paradicsom sűrítmény
  • 50 gramm liszt
  • 1 evőkanál KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült
  • 100 gramm erdei gomba
  • 1 darab közepes hagyma
  • 500 gramm sertés lapocka
  • 2 darab apróra vágott fokhagyma gerezd
  • 100 milliliter növényi olaj
  • 1 darab oscypek (juhtejből készült lengyel sajt)

Elkészítés

  1. A húst mossuk meg, szárítsuk meg, majd vágjuk két centis kockákra. Szórjuk meg Sertéssült fűszerkeverékkel és egy kevés fekete borssal. Forgassuk meg lisztben és egy lábosban, forró olajon süssük aranybarnára.

  2. Kockázzuk fel a hagymát, a megmosott erdei gombát vágjuk apróra, majd az egészet adjuk a húshoz. Fűszerezzük édes és erős paprikával, adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát és paradicsom sűrítményt, majd süssük még kb. 5 percig, néha megkevergetve.

  3. Öntsünk bele 700 ml hideg vizet, forraljuk fel, majd szedjük le a keletkezett habot és adjuk hozzá a fűszereket (szegfűbors, babérlevél, fekete bors szemek). Pároljuk kis lángon kb. 30 percig - míg a hús megpuhul. Szükség esetén ízesítsük majoránnával és sóval.

  4. Készítsük el a Knorr palacsintát a csomagoláson leírtak alapján. Süssük meg.

  5. Az ételt tálaljuk a palacsintákon, díszítsük tejföllel és reszelt sajttal.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖZEPES
  • EBÉD
  • VACSORA
  • HÚSOS PALACSINTA
  • PALACSINTÁK ÉS GOFRIK
  • GOMBA
  • DISZNÓHÚS
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Hússal és gombával töltött palacsinta 65 perc  recipe
    		
    			
                     

    Hússal és gombával töltött palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Mexikói húsos palacsinta 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Mexikói húsos palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • 		
    			
                     

    Rakott palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Füstölt tarjával töltött palacsinta 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Füstölt tarjával töltött palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime30 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • 		
    			
                     

    Sajtosan rakott palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Gombás sajtszósszal töltött palacsinta 50 perc  recipe
    		
    			
                     

    Gombás sajtszósszal töltött palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime30 perc

    • Servings 3

      fő

    • Difficulty Közepes

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025