Marhasült helyett használhatunk bármilyen hideg sültet, sertést, pulykát, vagy akár csirkét is.
30 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
3 evőkanál Hellmann's Real majonéz
8 szelet marhasült
1 evőkanál Globus Csípős Ketchup
0 darab rukkola saláta
1 darab Paradicsom
1 darab lilahagyma
1 darab sárga kaliforniai paprika
0 darab pár csepp Tabasco szósz
2 evőkanál olíva olaj
1 darab fokhagyma gerezd
4 darab cibatta vagy tetszőleges pékáru
Elkészítés
Vágjuk félbe a ciabattákat és grillezzük meg a belsejüket kicsit. A paprikát magozzuk ki és vágjuk negyedekbe. Grillezzük meg őket egy kis olíva olajon. A hagymát és paradicsomot vágjuk vékony szeletekre.
Keverjük össze a majonézt a ketchuppal, a finomra vágott fokhagymával és a Tabasco szósszal, majd kenjük be vele a ciabatták belsejét.
A kenyerek alsó felére helyezzük a salátát, húst, paprikát, paradicsomot és a lilahagymát.
Tegyük rájuk a ciabatták felső felét, majd szorosan csomagoljuk be őket sütőpapírba.
Elkészítés
Vágjuk félbe a ciabattákat és grillezzük meg a belsejüket kicsit. A paprikát magozzuk ki és vágjuk negyedekbe. Grillezzük meg őket egy kis olíva olajon. A hagymát és paradicsomot vágjuk vékony szeletekre.
Keverjük össze a majonézt a ketchuppal, a finomra vágott fokhagymával és a Tabasco szósszal, majd kenjük be vele a ciabatták belsejét.
A kenyerek alsó felére helyezzük a salátát, húst, paprikát, paradicsomot és a lilahagymát.
Tegyük rájuk a ciabatták felső felét, majd szorosan csomagoljuk be őket sütőpapírba.