Tökéletes választás reggelire, ebédre vagy egy könnyű vacsorára.
40 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
3 dl tejföl
20 dekagramm trappista sajt
3 darab savanyú uborka
5 darab főtt tojás
10 dekagramm baconszalonna
5 dekagramm Globus sertésmájkrém
Globus Ketchup
Elkészítés
A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük. Lehűtjük, megpucoljuk, majd egy kis tálba összekockázzuk.
A baconszalonnát apró kockákra vágjuk. A savanyú uborkát negyedekbe vágjuk, majd nagyon vékonyan elszeleteljük.
A baconszalonnát egy pici olajon megpirítjuk. Ha kész hozzáadjuk a sertésmájkrémet, jól kikeverjük. Hozzáadjuk a kockázott főtt tojást, savanyú uborkát, összekeverjük.
Majd a tejföllel krémesítjük. Ízlés szerinti mennyiségű mustárral és piros arannyal ízesítjük. (kb 1-1 kanál) Jól összekeverjük.
A kenyérszeleteket megkenjük a szendvicskrémmel, majd megszórjuk reszelt trappista sajttal.
Majd mini grillsütőben vagy hagyományos sütőben szép pirosra sütjük és ízlés szerint ketchuppel fogyaszthatjuk.
Elkészítés
A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük. Lehűtjük, megpucoljuk, majd egy kis tálba összekockázzuk.
A baconszalonnát apró kockákra vágjuk. A savanyú uborkát negyedekbe vágjuk, majd nagyon vékonyan elszeleteljük.
A baconszalonnát egy pici olajon megpirítjuk. Ha kész hozzáadjuk a sertésmájkrémet, jól kikeverjük. Hozzáadjuk a kockázott főtt tojást, savanyú uborkát, összekeverjük.
Majd a tejföllel krémesítjük. Ízlés szerinti mennyiségű mustárral és piros arannyal ízesítjük. (kb 1-1 kanál) Jól összekeverjük.
A kenyérszeleteket megkenjük a szendvicskrémmel, majd megszórjuk reszelt trappista sajttal.
Majd mini grillsütőben vagy hagyományos sütőben szép pirosra sütjük és ízlés szerint ketchuppel fogyaszthatjuk.