Ismerd meg népszerű hamburger receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a hamburger recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
40 perc
2 fő
Könnyű
Hozzávalók
2 darab hamburger buci
250 gramm darált hús
1 csipetnyi Só
1 csipetnyi Bors
1 adag Globus Ketchup
10 dekagramm reszelt füstölt sajt
2 szelet trappista sajt
1 darab Paradicsom
2 szelet bacon
1 darab lilahagyma
2 levél saláta
Elkészítés
A húspogácsákhoz sózzuk, borsozzuk a darált húst. Adjunk hozzá Globus ketchupot és füsölt reszelt sajtot.
Serpenyőben, kevés olajon süssük oldalanként 3-3 percig, közben helyezzünk rá 1-1 szelet trappista sajtot. Majd tegyük félre lefedve 2-3 percre.
Helyezzük a buci alsó felére a hamburger húst, arra tegyük a paradicsomot, sült bacont, lilahagymát és a saláta leveleket.
Tegyük rájuk a buci tetejét is, előtte azonban kenjük meg Globus ketcuppal.
Elkészítés
A húspogácsákhoz sózzuk, borsozzuk a darált húst. Adjunk hozzá Globus ketchupot és füsölt reszelt sajtot.
Serpenyőben, kevés olajon süssük oldalanként 3-3 percig, közben helyezzünk rá 1-1 szelet trappista sajtot. Majd tegyük félre lefedve 2-3 percre.
Helyezzük a buci alsó felére a hamburger húst, arra tegyük a paradicsomot, sült bacont, lilahagymát és a saláta leveleket.
Tegyük rájuk a buci tetejét is, előtte azonban kenjük meg Globus ketcuppal.