Ismerd meg népszerű pikáns majonézes pác csirkemellhez receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a pikáns majonézes pác csirkemellhez recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
5 perc
4 fő
Könnyű
4 db csirkemell filéhez
1 darab lime
2 evőkanál Globus Majonéz
1 darab chili paprika
1 csokor koriander zöld
4 szem szegfűbors
2 darab zúzott fokhagymagerezd
Elkészítés
Keverjük össze a majonézt a lime reszelt héjával, kifacsart levével és a zúzott fokhagymával.
Magozzuk ki a chilit, vágjuk vékony csíkokra, mossuk meg a koriander zöldet, papírtörlővel jól szárítsuk meg. A szegfűbors szemeket kés lapjával roppantsuk meg.
Jól dörzsöljük be a majonézzel a csirkét. Rakjuk közé a chilit, szegfűborsot és a koriander zöldet levéllel, szárral együtt. Lefóliázva pácoljuk 3 órát a hűtőben. Sütés előtt távolítsuk el a koriander zöldet, chilit, szegfűborsdarabokat és fokhagymát.
Elkészítés
Keverjük össze a majonézt a lime reszelt héjával, kifacsart levével és a zúzott fokhagymával.
Magozzuk ki a chilit, vágjuk vékony csíkokra, mossuk meg a koriander zöldet, papírtörlővel jól szárítsuk meg. A szegfűbors szemeket kés lapjával roppantsuk meg.
Jól dörzsöljük be a majonézzel a csirkét. Rakjuk közé a chilit, szegfűborsot és a koriander zöldet levéllel, szárral együtt. Lefóliázva pácoljuk 3 órát a hűtőben. Sütés előtt távolítsuk el a koriander zöldet, chilit, szegfűborsdarabokat és fokhagymát.