Ismerd meg népszerű mediterrán pác csirkecombhoz receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a mediterrán pác csirkecombhoz recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
5 perc
4 fő
Könnyű
6db csirkemellhez
50 milliliter olívaolaj
2 evőkanál Globus Ketchup
1 teáskanál szárított oregánó
1 teáskanál szárított kakukkfű
1 darab kisebb hagyma
2 darab zúzott fokhagymagerezd
16 gramm só
Elkészítés
Vágjuk finomra a hagymát, fokhagymát.
Keverjük össze a ketchupot a fűszerekkel, aprított hagymákkal és a sóval. Jól dörzsöljük be vele a csirkecombokat.
Elkészítés
Vágjuk finomra a hagymát, fokhagymát.
Keverjük össze a ketchupot a fűszerekkel, aprított hagymákkal és a sóval. Jól dörzsöljük be vele a csirkecombokat.
Lefóliázva pácoljuk 3 órát a hűtőben.