Finom és laktató fogás, a Mac'n Cheese csirkemellel felturbózott változata.
25 perc
4 fő
Könnyű
csoportosított
250 gramm kis könyök alakú tészta
1 csomag Fix Mac'n Cheese
200 milliliter tej
50 gramm vaj
220 gramm reszelt gouda sajt
250 gramm csirkemell
1 db reszelt fokhagyma gerezd
2 kanál olaj
1 csipetnyi só és bors ízlés szerint
2 nagy csipet petrezselyem
csoportosított
" A csirkehúst kisebb darabokra vágjuk, fokhagymával, sóval, borssal ízesítjük. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk és megsütjük benne a húst.
A tésztát a gyártó utasítása szerint főzzük ki, al dente legyen. A tésztát lecsöpögtetjük a vízről, a fazékban hagyjuk, hozzáadjuk a vajat, és az egészet felöntjük Knorr Mac'n Cheese fix-szel elkevert tejjel.
Lassú tűzön, addig kevergetve forraljuk össze az egészet, amíg a hozzávalók össze nem keverednek és a szósz besűrűsödik. Végül hozzáadjuk a sajtot és alaposan összedolgozzuk.
A tésztához adjuk a sült csirkehúst. A kész tésztát tányérokra tesszük, és tetszés szerint finomra vágott petrezselyemmel díszítjük.
csoportosított
" A csirkehúst kisebb darabokra vágjuk, fokhagymával, sóval, borssal ízesítjük. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk és megsütjük benne a húst.
A tésztát a gyártó utasítása szerint főzzük ki, al dente legyen. A tésztát lecsöpögtetjük a vízről, a fazékban hagyjuk, hozzáadjuk a vajat, és az egészet felöntjük Knorr Mac'n Cheese fix-szel elkevert tejjel.
Lassú tűzön, addig kevergetve forraljuk össze az egészet, amíg a hozzávalók össze nem keverednek és a szósz besűrűsödik. Végül hozzáadjuk a sajtot és alaposan összedolgozzuk.
A tésztához adjuk a sült csirkehúst. A kész tésztát tányérokra tesszük, és tetszés szerint finomra vágott petrezselyemmel díszítjük.