Ismerd meg népszerű klasszikus zürichi borjúragu receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a klasszikus zürichi borjúragu recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Ez az egyszerű, de komplex étel gyorsan elkészül és nagyon könnyen bárki szívéhez férkőzünk, ha elkészítjük neki.
Elkészítés
Vágjuk a húst vékony csíkokra. Aprítsuk finomra a hagymát. Mossuk meg, szárítsuk le, majd szeleteljük fel, vagy vágjuk cikkekre a gombát. Pirítsuk le a húst margarinon egy serpenyőben. Tegyük félre.
Adjunk még egy ek margarint a serpenyőhöz, majd pirítsuk meg rajta a hagymát 2 perc alatt. Majd adjuk hozzá a gombát és barnítsuk le. Szórjuk meg egy kis liszttel és keverjük el. Pirítsuk egy percig, majd öntsük hozzá a bort, 2,5 dl vizet és adjuk hozzá a leveskockát.
Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot és pároljuk 5-7 percig, míg a szósz besűrűsödik. Keverjük hozzá a tejszínt. Majd adjuk hozzá a húst. Tálaljuk tésztával és petrezselyem zölddel megszórva.