Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus
        • Globus
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Klasszikus zürichi borjúragu

Klasszikus zürichi borjúragu 

	    
              
Ismerd meg népszerű klasszikus zürichi borjúragu receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a klasszikus zürichi borjúragu recept segítségével te legyél a konyha sztárja.

Ez az egyszerű, de komplex étel gyorsan elkészül és nagyon könnyen bárki szívéhez férkőzünk, ha elkészítjük neki. 
  • 25 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 600 gramm borjúszűz
  • 1 darab Hagyma
  • 250 gramm gomba
  • 150 milliliter száraz fehér bor
  • 1 evőkanál Liszt
  • 0.5 darab Knorr Erőleveskocka
  • 150 milliliter tejszín
  • 0 darab friss petrezselyem zöld

Elkészítés

  1. Vágjuk a húst vékony csíkokra. Aprítsuk finomra a hagymát. Mossuk meg, szárítsuk le, majd szeleteljük fel, vagy vágjuk cikkekre a gombát. Pirítsuk le a húst margarinon egy serpenyőben. Tegyük félre.

  2. Adjunk még egy ek margarint a serpenyőhöz, majd pirítsuk meg rajta a hagymát 2 perc alatt. Majd adjuk hozzá a gombát és barnítsuk le. Szórjuk meg egy kis liszttel és keverjük el. Pirítsuk egy percig, majd öntsük hozzá a bort, 2,5 dl vizet és adjuk hozzá a leveskockát.

  3. Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot és pároljuk 5-7 percig, míg a szósz besűrűsödik. Keverjük hozzá a tejszínt. Majd adjuk hozzá a húst. Tálaljuk tésztával és petrezselyem zölddel megszórva.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • HÚSOS ÉTELEK
  • MARHARAGU
  • RAGÚ
  • HÚS
  • MARHA
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Marhahúsleves zöldségekkel és parmezános palacsintával 160 perc  recipe
    		
    			
                     

    Marhahúsleves zöldségekkel és parmezános palacsintával

    Knorr Logo
    • CookingTime120 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Palacsinta torta spenóttal és bolognai raguval 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Palacsinta torta spenóttal és bolognai raguval

    Knorr Logo
    • CookingTime25 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Pikáns hátszíntekercsek 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Pikáns hátszíntekercsek

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Burritos 40 perc  recipe
    		
    			
                     

    Burritos

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Grillezett steak saláta pirítóssal 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Grillezett steak saláta pirítóssal

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Hajdinás, marhahúsos palacsinta 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Hajdinás, marhahúsos palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025