Ismerd meg népszerű kapros, citromos, majonézes pác halakhoz receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a kapros, citromos, majonézes pác halakhoz recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
5 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
50 milliliter olívaolaj
2 evőkanál Globus Majonéz
3 szál friss kapor zöld
2 evőkanál citromlé
1 teáskanál reszelt citromhéj
Elkészítés
Keverjük a majonézhez az olajat, citromlevet és citromhéjat.
A kaprot tépkedjük nagyobb darabokra, majd keverjük a páchoz.
Dörzsöljük be vele a halat, majd lefóliázva tegyük hűtőbe kb. 1 órára.
Elkészítés
Keverjük a majonézhez az olajat, citromlevet és citromhéjat.
A kaprot tépkedjük nagyobb darabokra, majd keverjük a páchoz.
Dörzsöljük be vele a halat, majd lefóliázva tegyük hűtőbe kb. 1 órára.
Sütés előtt távolítsuk el a kaprot róla, sózzuk.