Ismerd meg népszerű egyszerű mustáros vinaigrette receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy az egyszerű mustáros vinaigrette recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
10 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
1 evőkanál Globus Mustár
2 evőkanál fehérbor vagy almaecet
150 milliliter olívaolaj
1 darab fokhagymagerezd
1 csokor petrezselyem
Elkészítés
A mustárt keverjük simára az olivaolajjal és a borecettel.
A petrezselymet vágjuk finomra, a meghámozott fokhagymát roppantsuk meg, de hagyjuk egészben. Adjuk hozzá a fenti keverékhez
Hűtőben érleljük 60 percig. Tálalás előtt távolítsuk el belőle a fokhagymát.
Elkészítés
A mustárt keverjük simára az olivaolajjal és a borecettel.
A petrezselymet vágjuk finomra, a meghámozott fokhagymát roppantsuk meg, de hagyjuk egészben. Adjuk hozzá a fenti keverékhez
Hűtőben érleljük 60 percig. Tálalás előtt távolítsuk el belőle a fokhagymát.