Ismerd meg népszerű csirkés bolognaival töltött palacsinta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a csirkés bolognaival töltött palacsinta recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
30 perc
5 fő
Könnyű
Hozzávalók
5 darab kész palacsinta
1 tasak Knorr 100% Természetes Bolognai spagetti alap
200 gramm csirkemell filé
1 darab sárgarépa
100 gramm reszelt sajt
100 gramm tejföl
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 200 ° C-ra. Vágjuk kockákra a húst és a répát. Reszeljük le a sajtot a nagylyukú reszelőn. Egy evőkanál olajon, forró serpenyőben pirítsuk aranybarnára a húst. Öntsünk hozzá 2 dl vizet és adjuk hozzá a Knorr-tasak tartalmát.
Keverjük össze, hozzuk forrásba, majd pároljuk 5 percen keresztül. Hagyjuk hűlni, majd töltsük meg a palacsintákat és tekerjük föl őket.
Helyezzük egy margarinnal alaposan kikent tepsibe a palacsintákat. Kenjük meg a tejföllel, majd szórjunk rá reszelt sajtot. Süssük kb. 10 percig, míg a sajt szépen megolvad és aranybarnára sül.
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 200 ° C-ra. Vágjuk kockákra a húst és a répát. Reszeljük le a sajtot a nagylyukú reszelőn. Egy evőkanál olajon, forró serpenyőben pirítsuk aranybarnára a húst. Öntsünk hozzá 2 dl vizet és adjuk hozzá a Knorr-tasak tartalmát.
Keverjük össze, hozzuk forrásba, majd pároljuk 5 percen keresztül. Hagyjuk hűlni, majd töltsük meg a palacsintákat és tekerjük föl őket.
Helyezzük egy margarinnal alaposan kikent tepsibe a palacsintákat. Kenjük meg a tejföllel, majd szórjunk rá reszelt sajtot. Süssük kb. 10 percig, míg a sajt szépen megolvad és aranybarnára sül.