Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus
        • Globus
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Csirkesaláta

Csirkesaláta 

	    
              
Ismerd meg népszerű csirkesaláta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a csirkesaláta recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 45 perc
  • 2 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 1 darab csirkemell
  • 1 evőkanál olíva olaj
  • 1 teáskanál Delikát ételízesítő
  • 1.5 dl joghurt
  • 1 darab piros kaliforniai paprika
  • 100 gramm kukorica
  • 1 csomag Knorr Olaszos Salátaöntet por
  • 0.5 darab fej saláta
  • 2 darab palacsinta

Elkészítés

  1. A csirkemellet pácoljuk be olíva olajjal elkevert Delikáttal. Tegyük félre egy kis időre.

  2. Zsiradék hozzáadása nélkül süssük át egy forró serpenyőben. Ezután süssük 160-180 fokra melegített sütőben mérettől függően 10-15 percet. Majd hagyjuk kihűlni és szeleteljük fel a húst.

  3. A hideg palacsintából készítsünk kosárkákat: a palacsintát tegyük egy megfelelő formájú tálba és a forró sütőbe téve szárítsuk ki.

  4. Mossuk le a salátát és tépjük darabokra, a paprikát mossuk meg, magozzuk ki és vágjuk kockára. Adjuk hozzájuk a kukoricát.

  5. Készítsük el a Knorr Olaszos salátaöntetet a csomagoláson levő útmutató szerint és öntsük a zöldségekre.

  6. Keverjük össze finoman az összetevőket és tegyük át a kosárkákba. A tetejére tegyük a csirkeszeleteket. A kész salátát fokhagymás pirított bagettel tálaljuk.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • CSIRKESALÁTA
  • SALÁTA
  • HÚS
  • CSIRKE
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Csirkesaláta téli gyümölcsökkel 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Csirkesaláta téli gyümölcsökkel

    • CookingTime15 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Kuszkuszos csirkesaláta gránátalmával 35 perc  recipe
    		
    			
                     

    Kuszkuszos csirkesaláta gránátalmával

    • CookingTime20 perc

    • Servings 2

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • paprikáscsirke 60 perc  recipe
    		
    			
                     

    Csirkepaprikás nokedlivel

    • CookingTime40 perc

    • Servings 6

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Tárkonyos csirkeraguleves 35 perc  recipe
    		
    			
                     

    Tárkonyos csirkeraguleves

    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025