Ismerd meg népszerű csípős indiai pác mustárral receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a csípős indiai pác mustárral recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
5 perc
4 fő
Könnyű
600-800 g húshoz
2 evőkanál Globus Mustár
1 teáskanál chili pehely
10 szem koriandermag
5 szem szegfűszeg
1 teáskanál egész római kömény
1 teáskanál őrölt szerecsendió
1 teáskanál őrölt fahéj
75 milliliter olaj
Elkészítés
Az egész fűszereket (koriander, szegfűszeg, római kömény) egy száraz serpenyőben hevítsük, közepes lángon 25-30 másodpercig.
Keverjük a mustárhoz az olajat, a chili pelyhet, az őrölt fűszereket és az egész fűszereket.
Kenjük be a hússzeleteket vagy keverjük a pácot kockára vágott húshoz.
Fóliával lefedve legalább 4-6 órán keresztül pácoljuk a hűtőben.
Sütés előtt a pácot ujjainkkal húzzuk le a hús felületéről.
Elkészítés
Az egész fűszereket (koriander, szegfűszeg, római kömény) egy száraz serpenyőben hevítsük, közepes lángon 25-30 másodpercig.
Keverjük a mustárhoz az olajat, a chili pelyhet, az őrölt fűszereket és az egész fűszereket.
Kenjük be a hússzeleteket vagy keverjük a pácot kockára vágott húshoz.
Fóliával lefedve legalább 4-6 órán keresztül pácoljuk a hűtőben.
Sütés előtt a pácot ujjainkkal húzzuk le a hús felületéről.