Ismerd meg népszerű csípős chili kukorica chipsszel receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a csípős chili kukorica chipsszel recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
45 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
1 csomag Knorr Mexikói chillis bab
300 gramm darált hús
1 doboz konzerv paradicsom
1 darab hagyma
1 darab piros kaliforniai paprika
1 doboz vörösbab konzerv
1 doboz kukorica konzerv
1 csokor friss koriander zöld
3 evőkanál olíva olaj
1 csomag nachos chips
0.5 pohár víz
2 darab fokhagyma gerezd
Elkészítés
Vágjuk a hagymát és a paprikát kisebb kockákra. A fokhagymát reszeljük le. Szűrjük le és öblítsük le a kukoricát és a babot.
Pirítsuk meg a húst forró olajon. Adjuk hozzá a hagymát, fokhagymát, paprikát, babot és kukoricát.
Adjuk hozzá a mexikói alapot és a paradicsom konzervet egy fél pohár vízzel. Jól keverjük össze és hozzuk forrásba. Vegyük lejjebb a lángot és főzzük még 8 percig.
A főzés végén adjuk hozzá a finomra vágott koriandert. A kész ételt tálaljuk nachosszal és tejföllel.
Elkészítés
Vágjuk a hagymát és a paprikát kisebb kockákra. A fokhagymát reszeljük le. Szűrjük le és öblítsük le a kukoricát és a babot.
Pirítsuk meg a húst forró olajon. Adjuk hozzá a hagymát, fokhagymát, paprikát, babot és kukoricát.
Adjuk hozzá a mexikói alapot és a paradicsom konzervet egy fél pohár vízzel. Jól keverjük össze és hozzuk forrásba. Vegyük lejjebb a lángot és főzzük még 8 percig.
A főzés végén adjuk hozzá a finomra vágott koriandert. A kész ételt tálaljuk nachosszal és tejföllel.