Ismerd meg népszerű avokádókrém lazacos-rákos nyárssal receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy az avokádókrém lazacos-rákos nyárssal recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
30 perc
8 fő
Könnyű
Hozzávalók
2 darab érett avokádó
1 csomag Knorr Zöldfűszeres Salátaöntet por
100 gramm natúr sajtkrém
4 szelet füstölt lazac
6 darab garnélarák (főtt)
0.5 darab kígyóuborka
1 csipetnyi feketebors
1 darab piros kaliforniai paprika
Elkészítés
Vágjuk félbe az avokádót, vegyük ki a magját, majd kanalazzuk ki a belsejét.
Helyezzük egy konyhai aprítógépbe az avokádót, a krémsajtot, a Knorr-tasak tartalmát és a feketeborsot. Pürésítsük simára.
Tegyük kis pohárkákba a kész krémet, majd ezt helyezzük a hűtőbe 10-15 percre.
Vágjuk vékony szeletekre az uborkát, a paprikát és a lazacot pedig négyszögekre.
Ezután készítsünk kis nyársakat. Húzzuk fel kis nyársakra a lazacot, paprikát, uborkát és a rákot. Helyezzünk egy-egy nyársat a pohárkákba. Tálaljuk otthoni partikon.
Elkészítés
Vágjuk félbe az avokádót, vegyük ki a magját, majd kanalazzuk ki a belsejét.
Helyezzük egy konyhai aprítógépbe az avokádót, a krémsajtot, a Knorr-tasak tartalmát és a feketeborsot. Pürésítsük simára.
Tegyük kis pohárkákba a kész krémet, majd ezt helyezzük a hűtőbe 10-15 percre.
Vágjuk vékony szeletekre az uborkát, a paprikát és a lazacot pedig négyszögekre.
Ezután készítsünk kis nyársakat. Húzzuk fel kis nyársakra a lazacot, paprikát, uborkát és a rákot. Helyezzünk egy-egy nyársat a pohárkákba. Tálaljuk otthoni partikon.