Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus
        • Globus
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Avokádókrém lazacos-rákos nyárssal

Avokádókrém lazacos-rákos nyárssal 

	    
              
Ismerd meg népszerű avokádókrém lazacos-rákos nyárssal receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy az avokádókrém lazacos-rákos nyárssal recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 30 perc
  • 8 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 2 darab érett avokádó
  • 1 csomag Knorr Zöldfűszeres Salátaöntet por
  • 100 gramm natúr sajtkrém
  • 4 szelet füstölt lazac
  • 6 darab garnélarák (főtt)
  • 0.5 darab kígyóuborka
  • 1 csipetnyi feketebors
  • 1 darab piros kaliforniai paprika

Elkészítés

  1. Vágjuk félbe az avokádót, vegyük ki a magját, majd kanalazzuk ki a belsejét.

  2. Helyezzük egy konyhai aprítógépbe az avokádót, a krémsajtot, a Knorr-tasak tartalmát és a feketeborsot. Pürésítsük simára.

  3. Tegyük kis pohárkákba a kész krémet, majd ezt helyezzük a hűtőbe 10-15 percre.

  4. Vágjuk vékony szeletekre az uborkát, a paprikát és a lazacot pedig négyszögekre.

  5. Ezután készítsünk kis nyársakat. Húzzuk fel kis nyársakra a lazacot, paprikát, uborkát és a rákot. Helyezzünk egy-egy nyársat a pohárkákba. Tálaljuk otthoni partikon.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • VACSORA
  • ESTEBÉD
  • UZSONNA
  • VENDÉGVÁRÓ ÉTELEK
  • AVOKÁDÓKRÉM
  • HAL
  • LAZAC
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • 		
    			
                     

    Szezámos bundában sült, lazaccal töltött palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime30 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Ropogós krumplihajók cukkinivel és füstölt lazaccal töltve 40 perc  recipe
    		
    			
                     

    Ropogós krumplihajók cukkinivel és füstölt lazaccal töltve

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Lazacderék csípős mangó salsával 40 perc  recipe
    		
    			
                     

    Lazacderék csípős mangó salsával

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Lazac és garnéla nyársak citromfűre húzva 35 perc  recipe
    		
    			
                     

    Lazac és garnéla nyársak citromfűre húzva

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 7

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Lazac tavaszi zöldségekkel​ 70 perc  recipe
    		
    			
                     

    Lazac tavaszi zöldségekkel​

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025