Szezámos bundában sült, lazaccal töltött palacsinta
Ismerd meg népszerű szezámos bundában sült, lazaccal töltött palacsinta receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a szezámos bundában sült, lazaccal töltött palacsinta recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
75 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
2 darab tojássárgája
1 dl tejföl
1 csomag Knorr Carbonara spagetti alap
10 dekagramm liszt
5 dekagramm szezámmag
10 dekagramm reszelt sajt
1 dl szódavíz
30 dekagramm füstölt lazac
1 dl tej 3,5 %
2 darab bio tojás
Elkészítés
A 2 dl tejjel elkeverjük a KNORR Carbonara spagetti Rafinériát és felforraljuk. Miután kihűlt, hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott füstölt lazacot, a tojássárgákat, a tejfölt, a reszelt sajtot, ízlés szerint a kaprot és a fehér borsot.
A masszával betöltjük a palacsintákat, majd a széleit visszahajtva felcsavarjuk. A szokásos módon bundázzuk lisztbe, felvert tojásba és a szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába.
Bő, forró zsiradékban süssük ki. Kínálhatunk mellé GLOBUS Majonézt és Ketchupot is.
Elkészítés
A 2 dl tejjel elkeverjük a KNORR Carbonara spagetti Rafinériát és felforraljuk. Miután kihűlt, hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott füstölt lazacot, a tojássárgákat, a tejfölt, a reszelt sajtot, ízlés szerint a kaprot és a fehér borsot.
A masszával betöltjük a palacsintákat, majd a széleit visszahajtva felcsavarjuk. A szokásos módon bundázzuk lisztbe, felvert tojásba és a szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába.
Bő, forró zsiradékban süssük ki. Kínálhatunk mellé GLOBUS Majonézt és Ketchupot is.