Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus
        • Globus
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Lazacderék csípős mangó salsával

Lazacderék csípős mangó salsával 

	    
              
Ismerd meg népszerű lazacderék csípős mangó salsával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a lazacderék csípős mangó salsával recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 40 perc
  • 4 fő
  • Könnyű 

Hozzávalók

  • 4 darab lazac derék
  • 2 evőkanál Hellmann's Chilis szósz
  • 1 evőkanál Knorr Grill Fűszerkeverék
  • 1 darab mangó
  • 1 darab gránátalma
  • 0 darab koriander zöld
  • 3 evőkanál olíva olaj
  • 0 darab fekete bors
  • 1 darab citrom reszelt héja és leve

Elkészítés

  1. Locsoljuk le a lazacot olíva olajjal, szórjuk meg citromhéjjal, a Knorr-fűszerkeverékkel és a borssal. Tegyük félre 10 percre.

  2. Ezalatt vágjuk a mangót kisebb kockákra. Adjuk hozzá a szemekre szedett gránátalmát és a finomra vágott lila hagymát. Adjuk hozzá a szószt, az olíva olajat, a finomra vágott koriander zöldet és a citromlevet. Jól keverjük össze.

  3. Alumínium tálcán közepesen erős hőfokon grillezzük meg a halat oldalanként 4-5 perc alatt. Tálaljuk a halat a mangós-gránátalmás salsával és friss, ropogós kenyérrel.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖNNYŰ
  • EBÉD
  • VACSORA
  • LAZAC
  • GRILL
  • GRILL RECEPTEK
  • HAL
  • SÜLT HAL
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • 		
    			
                     

    Szezámos bundában sült, lazaccal töltött palacsinta

    Knorr Logo
    • CookingTime30 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Avokádókrém lazacos-rákos nyárssal 30 perc  recipe
    		
    			
                     

    Avokádókrém lazacos-rákos nyárssal

    Knorr Logo
    • CookingTime0 perc

    • Servings 8

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Ropogós krumplihajók cukkinivel és füstölt lazaccal töltve 40 perc  recipe
    		
    			
                     

    Ropogós krumplihajók cukkinivel és füstölt lazaccal töltve

    Knorr Logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Közepes

  • Lazac és garnéla nyársak citromfűre húzva 35 perc  recipe
    		
    			
                     

    Lazac és garnéla nyársak citromfűre húzva

    Knorr Logo
    • CookingTime15 perc

    • Servings 7

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Lazac tavaszi zöldségekkel​ 70 perc  recipe
    		
    			
                     

    Lazac tavaszi zöldségekkel​

    Knorr Logo
    • CookingTime20 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025