Ismerd meg népszerű lazacderék csípős mangó salsával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a lazacderék csípős mangó salsával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
40 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
4 darab lazac derék
2 evőkanál Hellmann's Chilis szósz
1 evőkanál Knorr Grill Fűszerkeverék
1 darab mangó
1 darab gránátalma
0 darab koriander zöld
3 evőkanál olíva olaj
0 darab fekete bors
1 darab citrom reszelt héja és leve
Elkészítés
Locsoljuk le a lazacot olíva olajjal, szórjuk meg citromhéjjal, a Knorr-fűszerkeverékkel és a borssal. Tegyük félre 10 percre.
Ezalatt vágjuk a mangót kisebb kockákra. Adjuk hozzá a szemekre szedett gránátalmát és a finomra vágott lila hagymát. Adjuk hozzá a szószt, az olíva olajat, a finomra vágott koriander zöldet és a citromlevet. Jól keverjük össze.
Alumínium tálcán közepesen erős hőfokon grillezzük meg a halat oldalanként 4-5 perc alatt. Tálaljuk a halat a mangós-gránátalmás salsával és friss, ropogós kenyérrel.
Elkészítés
Locsoljuk le a lazacot olíva olajjal, szórjuk meg citromhéjjal, a Knorr-fűszerkeverékkel és a borssal. Tegyük félre 10 percre.
Ezalatt vágjuk a mangót kisebb kockákra. Adjuk hozzá a szemekre szedett gránátalmát és a finomra vágott lila hagymát. Adjuk hozzá a szószt, az olíva olajat, a finomra vágott koriander zöldet és a citromlevet. Jól keverjük össze.
Alumínium tálcán közepesen erős hőfokon grillezzük meg a halat oldalanként 4-5 perc alatt. Tálaljuk a halat a mangós-gránátalmás salsával és friss, ropogós kenyérrel.