Ismerd meg népszerű ropogós krumplihajók cukkinivel és füstölt lazaccal töltve receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a ropogós krumplihajók cukkinivel és füstölt lazaccal töltve recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Elkészítés
Vágjuk a krumplikat félbe és vájjuk ki a közepüket. Majd ízesítsük a krumplit a Knorr-fűszerkeverékkel. A kivájt belsőt vágjuk kisebb darabokra.
A hagymát és a cukkinit szintén vágjuk kisebb kockákra, majd pirítsuk meg forró olajon. Ezután vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a krumplit, a kisebb darabokra vágott lazacot és a sajtot. Ízesítsük egy kis fűszerkeverékkel.
Töltsük meg a krumlihajókat a töltelékkel, majd sütőben, vagy grillen süssük meg.
Grillrácson kb. 10 perc alatt sülnek meg, ha sütőben sütjük, figyeljük, hogy a sajt mikor kezd pirulni. Egy külön tálban keverjünk össze Hellmann's fokhagymás szószt Tabascoval. Tálaljuk a krumplihajókat a csírával és a szósszal.