receptműhely.hu
Szeleteljünk fel a hagymát és a zöldségeket félkarikára, a szalonnát vékony szeletekre. Öntsük fel alaplével és a borral.
Fűszerezzük egész borssal, szegfűborssal, babérlevéllel. Lassú tűzön forraljuk fel, főzzük 12-15 percig.
Adjuk hozzá a szeletelt fokhagymagerezdeket és a rozmaring ágakat, hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni.
A húst hártyázzuk le alaposan, kenjük be a mustárral, tegyük a kihűlt páclébe. Lefóliázva, hűtőben pácoljuk 1-2 napig.
CookingTime10 perc
Servings 4
fő
Difficulty Könnyű
CookingTime0 perc
CookingTime20 perc
cookTime
servings
difficulty
Elkészítés
Szeleteljünk fel a hagymát és a zöldségeket félkarikára, a szalonnát vékony szeletekre. Öntsük fel alaplével és a borral.
Fűszerezzük egész borssal, szegfűborssal, babérlevéllel. Lassú tűzön forraljuk fel, főzzük 12-15 percig.
Adjuk hozzá a szeletelt fokhagymagerezdeket és a rozmaring ágakat, hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni.
A húst hártyázzuk le alaposan, kenjük be a mustárral, tegyük a kihűlt páclébe. Lefóliázva, hűtőben pácoljuk 1-2 napig.