Lassan sült rozé sertésszűz egyben zöldbors mártással
Ismerd meg népszerű lassan sült rozé sertésszűz egyben zöldbors mártással receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a lassan sült rozé sertésszűz egyben zöldbors mártással recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
150Perc
Könnyű
Hozzávalók
- Hozzávalók
- 60 dekagramm sertés szűz, egyben
- 2 darab közepes fej vöröshagyma
- 4 darab fokhagymagerezd
- 1 csomag KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült
- 1 darab tv paprika
- 25 dekagramm sertészsír
- A mártáshoz
- 1 üvegcse zöldbors sós lében
- 2 dl tejszín
- 5 cl brandy
- 1 darab Knorr Erőleveskocka
- 1 evőkanál liszt
- 5 dekagramm vaj
Elkészítési mód
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet