Paradicsomleves

Paradicsomlevest együnk szezonban friss, szezonon kívül pedig a saját magunk által eltett vagy konzerv sűrített paradicsomból. Az egyik legegyszerűbb leves, mégis változatosan készíthetjük! KI ne emlékezne gyerekkorunkba a menzán oly sokszor előforduló édes változatra, betűtésztával vagy rizzsel? Esetleg nyitunk mediterrán ízek felé? Készítsünk olasz vagy toszkán paradicsomlevest, mediterrán fűszerekkel, pl. bazsalikommal vagy kenyérkocákkal, esetleg reszelt sajttal.
Feeds
4Személy
Preparation time
30Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 15 dekagramm sűrített paradicsom
- 2 darab Delikat Zöldségleveskocka
- 3 evőkanál Olaj
- 2 csapott evőkanál Liszt
- 1 teáskanál csemege fűszerpaprika
- 1 csokor zellerzöld
- 1 darab kis fej hagyma
- 0.5 darab tv paprika
- 1 evőkanál Cukor
- 0 darab Só
Elkészítési mód
Tápérték
- Tojásmentes
- Laktózmentes
- Paleo étrend
- Vegán
- Vegetáriánus

Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet