Sertéstarja barnasörben pácolva
Ismerd meg népszerű sertéstarja barnasörben pácolva receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a sertéstarja barnasörben pácolva recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
Feeds
4Személy
Preparation time
50Perc
Könnyű
Hozzávalók
- 800 gramm sertéstarja
- 330 milliliter barnasör
- 1 csomag Knorr 100% Természetes Páckeverék 35g Fokhagymás
- 100 milliliter Globus Csípős Ketchup
- 3 darab babérlevél
- 4 szem szegfűbors
- 0 darab barna cukor
- 3 darab szegfűszeg
- 1 darab fahéj rúd
- 0 darab koriander mag
- 1 darab lilahagyma
- 3 darab fokhagyma gerezd
- 2 evőkanál Rama Classic
Elkészítési mód
- Vágjuk a tarját 2 cm-es szeletekre. Ha túl nagyok lennének a szeletek, vágjuk őket félbe.
- Egy lábosban forró margarinon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát és a felszeletelt fokhagymát. Ezután adjuk hozzá a fűszereket a Knorr-fűszerkeverék nélkül és pirítsuk kicsit. Végül adjuk hozzá a barnacukrot is.
- Amikor a cukor karamellizálódott, adjuk hozzá sört és a Knorr-fűszerkeveréket.
- Forraljuk, míg jó ragacsos nem lesz a pácunk. Ezután adjuk hozzá a ketchupot és főzzük még 1-2 percig. Majd húzzuk le a tűzről, hagyjuk hűlni.
- Ha kihűlt, kanalazzuk a húsra. Tegyük legalább 12 órára a hűtőbe.
- Majd süssük alumínium tálcán a grillen kb. 20 percig közepes hőfokon. Időnként fordítsuk meg és kenegessük a páccal.
Heti étrend
Mostantól nem kell azon törd a fejed, hogy mi legyen a heti étrended. Mesélj kicsit magadról és készítek egy személyre szabott étrendet