Ismerd meg népszerű tejfölös csirkenyárs receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a tejfölös csirkenyárs recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
30 perc
4 fő
Könnyű
Hozzávalók
80 dekagramm csirkecomb filé
25 dekagramm tejföl
1 csomag KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sült csirke
3 ág kakukkfű ág
8 darab bambusznyárs
6 adag grillezett zöldség
Elkészítés
Keverjük el a tejfölben a Knorr Sültcsirke fűszerkeveréket.
Adjuk hozzá a kb 2x2 cm-es kockákra vágott csirkecomb filét. Keverjük át.
Adjuk hozzá a kakukkfű ágakat, keverjük el, majd fóliával lefedve pácoljuk 1 éjszakán keresztül.
A húskockákat szorosan fűzzük fel a bambusznyársakra.
Forró serpenyőbe öntsünk 2-3 evőkanál olajat, tegyük bele a nyársakat, majd közepes-alacsony lángon, kb. 2 percenként megfordítva, süssük 12-15 percig.
Elkészítés
Keverjük el a tejfölben a Knorr Sültcsirke fűszerkeveréket.
Adjuk hozzá a kb 2x2 cm-es kockákra vágott csirkecomb filét. Keverjük át.
Adjuk hozzá a kakukkfű ágakat, keverjük el, majd fóliával lefedve pácoljuk 1 éjszakán keresztül.
A húskockákat szorosan fűzzük fel a bambusznyársakra.
Forró serpenyőbe öntsünk 2-3 evőkanál olajat, tegyük bele a nyársakat, majd közepes-alacsony lángon, kb. 2 percenként megfordítva, süssük 12-15 percig.
Tálaljuk grillezett zöldségekkel.