Skip to content
Receptmuhely Logo

receptműhely.hu

        • Reggeli
        • Ebéd
        • Vacsora
        • Előétel
        • Leves
        • Főétel
        • Desszert
        • Saláta
        • Szószok
        • Ital
        • Húsvét
        • Grill
        • Karácsony
        • Szilveszter
        • Alkalmak
        • Vegetáriánus
        • Vegán
        • Laktóz mentes
        • Glutén mentes
        • Speciális receptek
        • Csirke
        • Sertés
        • Marha
        • Hal
        • Húsos receptek
        • 15 perc és kész
        • Maximum fél óra
        • Nem több 1 óránál
        • Gyors és könnyű receptek
      • Vegetáriánus receptek
      • Receptek
        • Termékek
        • Globus
        • Globus
        • Hellmann's
        • Történetünk
        • Fenntarthatóság
        • Termékek
        • Hellmann's
        • Delikát
        • Leveskockák
        • Csurigtésztás levesek
        • Termékek
        • Delikát
        • Knorr
        • Termékek
        • Küldetésünk
        • Mac'n Cheese az otthonodban
        • Gazdagabb ízvilág a Knorr kockákkal
        • Knorr
  • Cikkek
  • Cikkek
Regisztráció

Sertésnyárs aszalt szilvával és szalonnával

Sertésnyárs aszalt szilvával és szalonnával 

	    
              
Ismerd meg népszerű sertésnyárs aszalt szilvával és szalonnával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a sertésnyárs aszalt szilvával és szalonnával recept segítségével te legyél a konyha sztárja. 
  • 60 perc
  • 4 fő
  • Közepes 

Hozzávalók

  • 300 gramm sovány sertéshús
  • 1 ek grill fűszerkeverék
  • 2 ek Hellmann's Chilis szósz
  • 2 ek Hellmann's Fokhagymás szósz
  • 12 darab szeletelt bacon
  • 100 gramm magozott aszalt szilva
  • 1 csokor friss koriander zöld
  • 1 ek olaj

Elkészítés

  1. Vágjuk a húst kb. 3x3 cm-es kockákra. Egy tálban keverjük össze a chili szószt, aprított koriander zöldet és a fűszerkeveréket. Forgassuk meg ebben a pácban a hús kockákat.

  2. Tekerjük be a húskockákat a bacon szeletekbe, majd húzzuk fel őket a nyársakra, felváltva az aszalt szilvával.

  3. Süssük meg közepesen forró grillen a nyársakat kb. 15 perc alatt, időnként megforgatva. Tálaljuk salátával, sült krumplival és a fokhagymás szósszal.

Hozzávalók

Hasonló szűrők

  • KÖZEPES
  • EBÉD
  • VACSORA
  • SERTÉS
  • HÚS
  • SZALONNA
  • DISZNÓHÚS
  • EURÓPAI
	    
            

Kapcsolódó receptek

  • Sertéslapocka nyársak tzatzikivel 45 perc  recipe
    		
    			
                     

    Sertéslapocka nyársak tzatzikivel

    Hellmann's logo
    • CookingTime25 perc

    • Servings 5

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Grillezett karaj mustárral és tzatzikivel 40 perc  recipe
    		
    			
                     

    Grillezett karaj mustárral és tzatzikivel

    Hellmann's logo
    • CookingTime10 perc

    • Servings 4

      fő

    • Difficulty Könnyű

  • Sonkás, ropogós répás bagett 10 perc  recipe
    		
    			
                     

    Sonkás, ropogós répás bagett

    Hellmann's logo
    • CookingTime0 perc

    • Servings 1

      fő

    • Difficulty Könnyű

recipe image
  • cookTime

  • servings

    fő

  • difficulty

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel

Receptek

  • Reggeli
  • Ebéd
  • Vacsora

Jogi tudnivalók

  • Felhasználási feltételek
    (PDF - 266KB)
  • Akadálymentesség
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Jogi nyilatkozat

Elérhetőség

  • Kapcsolat
  • Oldaltérkép

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Inspirációra van szükséged?

Iratkozz fel
Unilever logo

© Unilever 2025