Ismerd meg népszerű sertésnyárs aszalt szilvával és szalonnával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a sertésnyárs aszalt szilvával és szalonnával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
60 perc
4 fő
Közepes
Hozzávalók
300 gramm sovány sertéshús
1 ek grill fűszerkeverék
2 ek Hellmann's Chilis szósz
2 ek Hellmann's Fokhagymás szósz
12 darab szeletelt bacon
100 gramm magozott aszalt szilva
1 csokor friss koriander zöld
1 ek olaj
Elkészítés
Vágjuk a húst kb. 3x3 cm-es kockákra. Egy tálban keverjük össze a chili szószt, aprított koriander zöldet és a fűszerkeveréket. Forgassuk meg ebben a pácban a hús kockákat.
Tekerjük be a húskockákat a bacon szeletekbe, majd húzzuk fel őket a nyársakra, felváltva az aszalt szilvával.
Süssük meg közepesen forró grillen a nyársakat kb. 15 perc alatt, időnként megforgatva. Tálaljuk salátával, sült krumplival és a fokhagymás szósszal.
Elkészítés
Vágjuk a húst kb. 3x3 cm-es kockákra. Egy tálban keverjük össze a chili szószt, aprított koriander zöldet és a fűszerkeveréket. Forgassuk meg ebben a pácban a hús kockákat.
Tekerjük be a húskockákat a bacon szeletekbe, majd húzzuk fel őket a nyársakra, felváltva az aszalt szilvával.
Süssük meg közepesen forró grillen a nyársakat kb. 15 perc alatt, időnként megforgatva. Tálaljuk salátával, sült krumplival és a fokhagymás szósszal.