Ismerd meg népszerű rántott ponty filé Waldorf salátával receptünket. A Receptműhely minden hasznos információt biztosít, hogy a rántott ponty filé Waldorf salátával recept segítségével te legyél a konyha sztárja.
40 perc
2 fő
Közepes
Hozzávalók
30 dekagramm alma
5 dekagramm dióbél
30 dekagramm zeller
1 darab citrom
15 dekagramm Globus Majonéz
2 dl napraforgó étolaj
4 szelet pontyfilé
Elkészítés
A megtisztított zellert és almát vékony csíkokra vágjuk és azonnal összekeverjük a citrom levével, hogy ne barnuljon meg. Keverjük hozzá a durvára darabolt dióbelet és ízesítsük ízlés szerint sóval, őrölt fehér borssal. Legvégül összekeverjük a GLOBUS Majonézzel.
Az előkészített halfiléket sózzuk borsozzuk, bepanírozzuk és a felforrósított olajban megsütjük. Köretként halmozzuk tányérra a zelleres almasalátát.
Elkészítés
A megtisztított zellert és almát vékony csíkokra vágjuk és azonnal összekeverjük a citrom levével, hogy ne barnuljon meg. Keverjük hozzá a durvára darabolt dióbelet és ízesítsük ízlés szerint sóval, őrölt fehér borssal. Legvégül összekeverjük a GLOBUS Majonézzel.
Az előkészített halfiléket sózzuk borsozzuk, bepanírozzuk és a felforrósított olajban megsütjük. Köretként halmozzuk tányérra a zelleres almasalátát.